ÜGYFELEINK KÜLÖNLEGESEK, EGYEDI IGÉNYEKKEL. EGYEDI MÚLTTAL ÉS JÖVŐBENI TERVEKKEL.

Testreszabott megoldásokra van szükségük. Egy megbízható partnerre, aki ismeri ügyfeleit. Egy Kreston tanácsadóra, a Budapest Consultans Kft-re!

SZOLGÁLTATÁSOK

Könyvelés

Naprakész könyvelés. Havi riportok elkészítése az ügyfél igényei szerint.

Bérügyvitel

Naprakész bérszámfejtés. Havi riportok elkészítése az ügyfél igényei szerint.

Gazdasági tanácsadás

Cégalapítás, cégstruktúra átalakítása. Bizalmi vagyonkezelés. Egyéb tanácsadás.

Adótanácsadás és pénzügyi képviselet

Adóoptimalizálás, adózási állásfoglalások, pénzügyi képviselet külföldi cégek részére.

A Budapest Consultans Kft. szakértő csapata több, mint 25 éve áll örömmel ügyfelei rendelkezésére céljaik megvalósítása érdekében. Kollégáink számos különböző iparágban (pl.: autóipar, építőipar, egészségügy, kereskedelem, média, vendéglátás) rendelkeznek megfelelő szakértelemmel, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Célunk az ügyfelekkel való gyümölcsöző együttműködés, a hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása, figyelemmel a mindenkor hatályos jogszabályokra. Lépjen velünk kapcsolatba és közösen valóra váltjuk a legmerészebb terveit is!

Kreston. Knowing you.

Jogosan gondolhatja, hogy Ön különleges és egyedi, senki sem ismerheti jobban, mint saját maga. Mi hiszünk abban, hogy a gazdálkodásával, pénzügyi helyzetével kapcsolatos területeken a közreműködésünkkel könnyebben sikerülhet megvalósítani álmait, ha ebben Ön is partner. Ha tényleges szakmai támogatásra van igénye – és valljuk be, kinek nem –, akkor másra van szüksége, mint egy átlagos könyvelőre, aki a szokott módszerekkel pusztán rögzíti a bizonylatokat. Önnek olyan tanácsadó kell, aki ismeri Önt, együtt él gondolataival, és akivel közösen valósítják meg az Ön által megálmodott jövőt

ÖNNEK EGY SZÖVETSÉGES KELL, EGY BIZALMI EMBER, EGY BARÁT.

Biztosan szüksége van valakire, aki átlátja és megérti az Ön előtt álló szakmai kihívásokat és lehetőségeket. Önnek olyan tanácsadó kell, aki megfelelő ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkezik itthon és szerte a világban. Ezek a kapcsolatok, ismeretek értéket képviselnek vállalkozása számára. Olyan tanácsadóra van szüksége, aki megérti Önt, vállalkozásával kapcsolatos terveit és motivációját. Valakire, aki talán kérdés nélkül is megválaszolja problémáit. Valaki, aki megfelelő hátteret biztosítva segíti Önt, valaki a KRESTON családból, valaki a Budapest Consultans csapatából.

© 2018 Budapest Consultans Kft. – Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi Nyilatkozat