2017.09.23

EnglishDeutschMagyar
Felhasználónév:
Jelszó:
Térkép:
Főoldal
Vállalkozóként vagy ügyvezetőként tovább szeretne lépni? Folyamatos és garantált pénzügyi, gazdasági pozíciót szeretne társasága számára biztosítani? Ehhez megfelelő ambícióval is rendelkezik? Készen áll a hatékonyabb és gyorsabb cselekvésre? Faragja le költségeit, hogy közben ne kerüljön csapdába!

A Budapest Consultans Kft. és szakértő csapata már több mint húsz éve örömmel áll ügyfelei rendelkezésére céljaik megvalósítása érdekében. Kollégáink hazai és nemzetközi viszonylatban számos különböző iparágban (pl.: autóipar, egészségügy, kereskedelem, média, vendéglátás) rendelkeznek megfelelő szakértelemmel. Célunk az ügyfelekkel való gyümölcsöző együttműködés, a hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása figyelemmel a mindenkor hatályos jogszabályokra.
Könyvvizsgálat, Pénzügyi képviselet, Adótanácsadás, Bérügyvitel, Könyvelés
A könyvvizsgálat keretében irodánk a beszámoló jogszabályoknak és standardoknak, szükség esetén IFRS, US-GAAP standardoknak megfelelő elkészítését hitelesíti a magyaron kívül német és angol nyelven - pénzügyi szervezetek esetében is.

Adótanácsadási tevékenységünk kiemelt területe az adóoptimalizálás, valamint külföldi vállalatok magyarországi indulásának segítése, számukra pénzügyi képviseleti feladatok ellátása.

A vállalkozások hatékony működését gazdasági tanácsadással, a vállalkozói döntéseket is előkészítő könyvelési szolgáltatással, valamint a teljes körű munkaügyi és bérszámfejtési adminisztráció átvállalásával támogatjuk.

Lépjen velünk kapcsolatba akár már ma, és váltsuk közösen valóra még legmerészebb terveit is!
Kapcsolatfelvétel

 

Hírek
Társasági szerződés kötelező módosítása
Utolsó módosítás: 2012.12.11.
Alig másfél hónap van hátra 2013. február 1-jéig, ameddig a cégeknek a cégeljárási törvény változása miatt módosítaniuk kell a cégjegyzékben szereplő, valamint az új előírásoknak megfelelően ki kell egészíteniük a meglévő adataikat. A mulasztók igen magas összegű bírságra számíthatnak, így nem érdemes várni az utolsó pillanatig a módosítás bejelentésével. Teljes cikk »

Globális díjat nyert a Budapest Consultans Kft. nemzetközi hálózata, a Kreston.
Utolsó módosítás: 2012.03.14.
A Budapest Consultans Kft. és a Kreston többi tagszervezete az International Accounting Bulletin szaklap múlt heti iparági kitüntetettjei között van. (Angol nyelvű oldal.) Teljes cikk »

Gépjárművek adózásával kapcsolatos legfontosabb változások 2012-ben
Utolsó módosítás: 2012.02.09.
Új szabályok léptek hatályba az év elejétől a céges autókkal kapcsolatban. Akár háromszor annyit is fizethet a cég a tulajdonában, illetve használatában lévő céges autó után. Jellemzően emelkednek az autózással kapcsolatos közterhek, de a regisztrációs adó tekintetében kimondottan az adózóknak kedvező módon változtak meg a jogszabályok. Teljes cikk »

Kötelező gazdasági kamarai regisztráció
Utolsó módosítás: 2012.01.05.
2012. január 1-től minden vállalkozásnak kötelező a gazdasági kamarai regisztráció és éves kamarai hozzájárulás megfizetése Teljes cikk »

Áfa törvény 2012. évi változásai
Utolsó módosítás: 2011.12.05.
Rekord magasságba emelkedik az általános forgalmi adó normál kulcsa 2012. január 1-jétől. Termékek és szolgáltatások túlnyomó többsége a következő év elejétől kezdődően a 27%-os normál kulccsal adóznak a jelenleg hatályos 25%-os mérték helyett. A 18%, illetve az 5%-os kedvezményes besorolású termékek köre változatlan marad. Teljes cikk »

Könyvvizsgálói munka elektronikus dokumentálása
Utolsó módosítás: 2011.08.15.
Cégünk ügyvezetője, Wessely Vilmos, előadást tart 2011. szeptember 8-án, a XIX. Országos Könyvvizsgálói Konferencián. Teljes cikk »


Hírarchívum


© 2011 Budapest Consultans Kft. - Minden jog fenntartva.