2018.06.20

EnglishDeutschMagyar
Felhasználónév:
Jelszó:
Térkép:
Főoldal
Vállalkozóként vagy ügyvezetőként tovább szeretne lépni? Stabil pénzügyi, gazdasági pozíciót kíván társasága számára biztosítani? Ehhez kellő ambícióval is rendelkezik? Készen áll a gyorsabb, hatékonyabb cselekvésre? Faragja le költségeit úgy, hogy közben ne kerüljön csapdába!

A Budapest Consultans Kft. és szakértő csapata már több mint 25 éve áll örömmel ügyfelei rendelkezésére céljaik megvalósítása érdekében. Kollégáink számos különböző iparágban (pl.: autóipar, egészségügy, kereskedelem, média, vendéglátás) rendelkeznek megfelelő szakértelemmel, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Célunk az ügyfelekkel való gyümölcsöző együttműködés, a hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása, figyelemmel a mindenkor hatályos jogszabályokra.
Könyvvizsgálat, Pénzügyi képviselet, Adótanácsadás, Bérügyvitel, Könyvelés
Lépjen velünk kapcsolatba akár már ma, és váltsuk közösen valóra még a legmerészebb terveit is!

Kapcsolatfelvétel

 

Knowing you
Ön biztosan azt gondolja, hogy különleges és egyedi, senki sem ismerheti jobban Önt, mint saját maga. Ez a legtöbb dologban minden bizonnyal így is van, de mi hiszünk abban, hogy a gazdálkodásával, pénzügyi helyzetével kapcsolatos területeken a mi közreműködésünkkel sikerülhet megvalósítani álmait, ha ebben Ön is partner.

Amennyiben Önnek valós szakmai segítségre volna igénye - és valljuk be, kinek nem -, akkor másra van szüksége, mint egy átlagos könyvelőre, aki a szokott módszerekkel pusztán rögzíti a bizonylatokat. Önnek olyan tanácsadó kell, aki ismeri Önt, együtt él gondolataival, és akivel közösen valósítják meg az Ön által megálmodott jövőt
Önnek egy szövetséges kell, egy bizalmi ember, egy barát.
Biztosan szüksége van valakire, aki megérti a pillanatnyi helyzetét, elképzeléseit és felismeri a szakmai lehetőségeit. Önnek olyan tanácsadó kell, aki rendelkezik a megfelelő ismeretekkel és kapcsolatokkal nemcsak itthon, de szerte a világban is. Ezek a kapcsolatok, ismeretek nagyon fontosak lehetnek vállalkozása jövőjét tekintve.

A legfontosabb, hogy olyan tanácsadóval dolgozzon, aki megérti Önt, terveit és motivációját a vállalkozása működtetésében. Valaki, aki talán kérdés nélkül is megválaszolja problémáit. Valaki, aki megfelelő hátteret biztosítva védi Önt, valaki a KRESTON családból, valaki a Budapest Consultans csapatából.


© 2017 Budapest Consultans Kft. - Minden jog fenntartva.